Vastgoed beleggingen

Tevens heeft Sarclee zichzelf toegelegd op het gebied van de beleggingsmakelaardij. Beleggen in onroerend goed is in trek. Mede dankzij de snelle marktontwikkelingen zoeken beleggers dan ook naar meer dan alleen een makelaar. Sarclee combineert daarom het eigen team én expertise van Spauwen Assurantiën in één volledige dienst.

Financiële beleggingen

Naast verzekeringsproducten voor particulieren en bedrijven, hypotheken en leningen die wij via Spauwen Assurantiën aan kunnen bieden heeft Sarclee zich o.a. toegelegd op beleggingsproducten in wel de ruimste zin van het woord, vermogensbeheer via banken, vermogensbeheerders en verzekeringsmaatschappijen.

Zo bieden wij u de mogelijkheid te beleggen van geen tot beperkt risico. Een voorbeeld van zeer beperkt risico, en momenteel een zeer succesvol fonds, is het M&K1 Global Hedge Funds. Dit is een beleggingsfonds die middels hun toegepaste beleggingsstrategieën bewezen hebben ook in de slechte tijden een consistent resultaat te kunnen behalen, en wel ongeacht de ontwikkelingen op de diverse financiële markten.

Wat is het keuzecriteria van M&K1 Global:

1) Tenminste 80% van minimaal 24 maanden dienen winstgevend te zijn.
2) Neerwaartse bescherming; het maximaal geleden maandverlies mag niet groter zijn dan 2,5 keer de gemiddelde maandopbrengst.
3) Een sharpe ratio van minimaal 1,5.

  • Inleg: mogelijk vanaf € 2500,-.
  • Mogelijkheid tot maandelijks toe en uittreden.
  • Maandelijkse rapportage rendementen.
  • Vergunning van de Autoriteit Financiële markten.

Maak vrijblijvend een afspraak en vraag een folder over dit fonds.