Submenu

Plenkertstraat 78 en 80, 6301 GN Valkenburg a/d Geul

250.000 euro k.k.

Beleggingsobject: voormalig Hotel Brouwers

Dit beleggingsobject betreft het voormalige Hotel Brouwers gelegen nabij het centrum van Valkenburg a/d Geul en het beschermde natuurgebied Bergse Heide / Ingendael.

Dit voormalige hotel ligt op een perceel van 1545 m², heeft 17 kamers met badkamers en een naast gelegen separaat woonhuis. Het dient gerenoveerd te worden en er zijn meerdere ontwikkelingsmogelijkheden.
Het is gezien ligging en parkeermogelijkheden bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld een nieuw hotel met woonhuis, zorghotel of een kliniek met paramedische bestemming.

Dit voormalige hotel is gelegen nabij het prachtige natuurgebied Ingendael / Bergse Heide, tussen Berg, Vilt en Houthem, een 153 ha groot gebied, waarin plateaubos, via hellingbos overgaat in vochtige graslanden. De Geul slingert vrij door het gebied waardoor oevers afkalven en bomen ontwortelen. Komend vanaf St. Gerlach zijn globaal vier zones in het reservaat te onderscheiden: een open grazig gebied, de Geul en omgeving, het hellingbos en het plateaubos. Nagenoeg het enige beheer dat hier plaatsvindt is begrazing door Galloways en Koniks, die als grazers het gebied bevolken. Ingendael is voor wandelaars vrij toegankelijk, ook buiten wegen en paden. In de bossen van de Bergse Heide is een dicht padennet aanwezig.