Submenu

Geulpark, 6301 ZN Valkenburg a/d Geul

afgerond
  • Impressie Residentie Geulpark
  • Impressie appartementencomplex
  • Geul
  • Geul in Valkenburg
  • Grendelpoort
  • Ruїne Valkenburg
  • Parkhotel
  • Stadsmuur
  • Stadspoortje
  • Station Valkenburg
  • Voormalig zusterklooster
  • VVV kantoor

VOLLEDIG VERKOCHT +++

Aan een hofje, bereikbaar via de Neerhem, ligt de entree van het appartementencomplex. Samen met de aangrenzende gerestaureerde bebouwing vormt het een harmonieus geheel. Vanuit een centrale hal zijn de appartementen met een lift en een trap bereikbaar.

Appartementencomplex 13 appartementen

WEBSITE GEULPARK ONLINE!

NOG 1 APPARTEMENT TE KOOP

Verdieping Woonoppervlakte Tuin/Terras/Balkon Prijs
BG 111m² 22m² VERKOCHT
1e 116m² 16m² VERKOCHT
1e 118m² 16m² VERKOCHT
1e 116m² 16m² VERKOCHT
2e 116m² 16m² VERKOCHT
2e 118m² 16m² VERKOCHT

Prijs parkeerplek in souterrain € 15.000,-- v.o.n.
De vermelde prijzen zijn vrij op naam, dus inclusief 19% BTW, notariskosten van de transportakte, doch exclusief renteverlies. Deze teksten en prijzen zijn met de grootste zorg samengesteld. Wijzigingen en/of onvolkomenheden zijn niet uit te sluiten. De hierbij verstrekte informatie is uitsluitend algemeen bedoeld.

Het Geulpark in een notendop

In het zuidelijkste puntje van Limburg, verscholen tussen de mosgroene heuvels en in de Geulvallei, ligt het pittoreske Valkenburg. Een plek om van te houden, die je toelacht en waar het goed wonen is. Het plangebied Geulpark ligt aan de oostzijde van het centrum van Valkenburg. Omsloten door de Oud Valkenburgerweg/Neerhem, de wethouder Paulissenlaan en het verzorgingstehuis Oosterbeemd.

Hier verrijst op dit moment een woonpark met een geheel eigen identiteit, vermengd met de ingrediënten en kwaliteiten van de omgeving. Voor deze omgeving zijn dat de herbergzame profielen van de wijk, de mergelwoningen, de speklagen, de frisse witte woningen en de hoogteverschillen.

De karakteristieke delen van de bestaande gebouwen, gelegen aan de Neerhem, worden gerestaureerd en geïntegreerd in de nieuwe bebouwing. De verwevenheid tussen oud en nieuw levert een geheel eigen uitstraling en geeft een sprankelende meerwaarde aan wonen in het Geulpark.

De route via het Geulpark naar de wethouder Paulssenlaan v.v. is uitsluitend bestemd voor langzaam verkeer. Vanaf de Neerhem wordt ook een verbinding voor langzaam verkeer gerealiseerd. De betreffende infrastructuur zal worden uitgevoerd als dertig-km-zone. Parkeren kan zoveel mogelijk op eigen terrein in garages en opritten. Parkeren voor bezoekers is verweven in de openbare ruimte middels haaks en langs-parkeren. Hiermee kan de parkeernorm optimaal worden benut. Het groen in de wijk wordt gevormd door een eenzijdige bomenlaan met onderbeplanting.

Voor alle woningen is het mogelijk om op onderdelen, in overleg, eigen aanpassingen in de plattegrond door te voeren. Toekomstige gebruikers geven hun woning hiermee een passende en eigen identiteit.

In de bestaande hoogteverschillen is de parkeergarage goed ingepast en heeft het appartementencomplex de ruimte gekregen om vanaf een soort balkon naar het toekomstige woongebied en de omgeving te kijken. De route naar de parkeergarage wordt geflankeerd door een verspringende wand in de vorm van woonbebouwing appartementengebouw, geschakelde woningen en het poortgebouw. Hiermee wordt ingespeeld op de voor Limburg zo herkenbare bouwvorm (hellingbebouwing met bijbehorende keermuren).

De ontsluiting voor het autoverkeer sluit zodanig aan op de bestaande infrastructuur dat er centraal in het plan, ter hoogte van het poortgebouw, een knip is gemaakt. Hierdoor wordt sluipverkeer vermeden.

Tevens aantrekkelijk hypotheekrente tarief voor dit project.

Vraag een waardebepaling van úw woning aan!