Bij aan- en verkoop van uw woning zullen wij u van A tot Z begeleiden.

Bij aankoop van een nieuwe woning kunnen wij voor u de onderhandelingen voeren met de verkopende partij. Door middel van een aankoop inspectie kunnen wij onderzoeken of er bouwkundige gebreken aanwezig zijn. Vervolgens maken wij een waardebepaling van het aan te kopen object en adviseren u bij het uit te brengen bod. Bovendien bekijken en analyseren wij de voor u geschikte financieringsmogelijkheid. Verder zullen wij u tot aan het moment van het passeren van de eigendomsakte bij de notaris op zo veel mogelijk vlakken behulpzaam zijn. Daarna bent u de blijde bezitter van een nieuwe woning.

Bij verkoop van uw woning begint ons advies bij het vaststellen van de verkoopprijs in de huidige markt. Deze is afhankelijk van de perceelgrootte, inhoud van het pand, locatie, onderhoudstoestand, referentie panden etc. Onze ondersteuning eindigt bij de opname van de woning voor de definitieve overdracht bij de notaris.

Ook op het gebied van huur en verhuur kunnen wij u onze diensten aanbieden.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kleinschalige projectontwikkeling. Waarbij wij samen met ons team van deskundigen vanaf het bedenken van het ontwikkelingsplan tot aan de vergunningverlening van de gemeente, oplevering en verkoop, onze diensten tot uw beschikking staan.

Inschrijvingsformulier woningzoekende

Wanneer u zich bij Sarclee Vastgoed inschrijft als woningzoekende voor een koopwoning of huurwoning wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van ons actuele woningaanbod dat van toepassing is op uw specifieke woonwensen.

Schrijf u in als woningzoekende bij Sarclee Vastgoed

Disclaimer

Sarclee besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Alle vermelde maten op deze website zijn circa maten.